Huisstijl software

Houd eenheid in uw huisstijl en maak het u zelf en anderen gemakkelijk.

Uw huisstijl is belangrijk, het is uw visitekaartje. U steekt er tijd, energie en geld in. Dan is het fijn als iedereen de huisstijl ook gebruikt. Maak het uw medewerkers daarom gemakkelijk.

Wij kunnen de voorschriften voor uw huisstijl vastleggen. Daarvoor maken wij professionele sjablonen in combinatie met een invoerscherm. Dit doen wij voor brieven, rekeningen en rapporten. Maar ook voor presentaties en folders. De opmaak ligt vast in sjablonen, maar de inhoud kunt u op elk moment zelf veranderen.

U kunt het uw medewerkers nog gemakkelijker maken door een koppeling met uw adressenbestand. Als iemand een brief schrijft worden de adresgegevens van de relatie meteen in de brief gezet, inclusief een persoonlijke aanhef. Maar het is ook mogelijk om de kopteksten van brieven helemaal in een andere taal op te stellen. Of een e-mail in uw eigen huisstijl, waardoor de ontvanger direct bij het openen van de e-mail uw organisatie herkent.

Juist omdat de huisstijl voor iedere organisatie uniek is, werken wij niet met standaardsoftware, maar maken wij een pakket op maat. Dit kan een zeer uitgebreid pakket huisstijl software zijn, maar ook voor een enkele sjabloon kunt u bij ons terecht.